Voces Griegas (desde Benicàssim): Empiezan los retos de Sergi

viernes, octubre 27, 2006

Empiezan los retos de Sergi

Como el curso pasado, Sergi ha empezado con los retos mensuales para alumnos de Latín, Griego y afines (Referentes y Cultura Clásica).
Es una gran iniciativa por la que le felicito desde aquí, pues ya estaba esperando con impaciencia que llegara el día: último viernes de mes.
El primero de los retos va de misterio y asesinatos. Copio el principio:

L’ASSASSINAT DEL COL·LECIONISTA D’ART

En Lluís Tambul ha aparegut mort a la primera planta de sa casa, un luxós palau del S. XIX. En Lluís estava podrit de diners. Col·leccionava art, bàsicament del S. XVI, i concretament de l’època manierista. I ha aparegut mort sota l’obra que més s’estimava (de Bronzino) ...


Sigue leyendo en este lugar.


Espero que no le importe a Sergi, pues quiero sumarme a sus retos, a modo de meme. Por eso, invito a los alumnos de Benicàssim a resolverlos siguiendo sus instrucciones. En caso de conseguirlo en el plazo indicado, también se tendrá en cuenta en la calificación.

Mucha suerte en la investigación.

2 Comments:

Anonymous sergi dijo...

Efectivament, no m'importa. De fet, l'any passat em van decebre una miqueta els resultats, sobretot perquè la idea era eixa precisament: veure si s'apuntaven al repte més alumnes d'arreu de l'univers, i només van participar els meus -cosa per la qual els felicite efusivament (en tinc un concretament que agrairà eixa "competència", jeje), i si són com els teus o els d'Amparo, que possiblement també s'apunte, millor que millor.
Endavant, el misteri està servit.

27 octubre, 2006 20:06  
Anonymous Blai dijo...

Sí, a veure si aquesta vegada hi ha més participació que en l'anterior edició.

27 octubre, 2006 21:20  

Publicar un comentario

<< Home